Zoho CRM és ügyvitel
Vállalkozási applikációk Zoho platformon
 

CRM + ERP kicsiknek is

 

Ön is tapasztalhatja, hogy egyre nehezebb vállalkozása ügyeit hatékonyan vinni az Excel táblákkal, a sokszor ügyfélnyilvántartásként is funkcionáló számlázóval, Outlook-al, vagy pl. a különálló hírlevélküldővel - az egymástól független, "egyfunkciós"  szoftverekkel.

A kevésbé szerencsések ilyenkor szoktak "egy CRM-et bevezetni" - majd csak jóval később válik világossá, hogy mivel továbbra sincs egységes és összehangolt nyilvántartás és rendszer, ezért számos alapvető probléma továbbra is megmarad.
Ma már öngól egy sziget CRM-et bevezetni totális integráció nélkül - az integráció viszont nagyon sok időt és pénzt emészt fel.
De miért is kínlódik még különálló szoftverekkel és azok integrációjával?

Már nem szükséges egyesével beszerzett és telepített szoftverekkel küzdenie, melyek egymással képtelenek együttműködni, és egyébként se pontosan azt nyújtják, amire Önnek szüksége volna.
Egyetlen felhős rendszerben (Zoho), illetve mobil applikációban (Zoho) kínálunk vállalkozása teljes ügyvitelét és ügyfélkezelését kiszolgáló megoldást, megoldásokat.
Az indiai szoftveripar őrült tempóban fejlődik, a Zoho pedig kifejezetten a kis cégeknek kínál integrált, illetve könnyedén integrálható megoldásokat elképesztően kedvező árakon.

A bemutatásra kerülő szoftverek - vagy inkább applikációk - egyben kezelik az ügyvitel, az ügyfélkezelés, a komplex feladatkezelés problémáit.

Ezek olyan FelhőNet (magyar Zoho partner) által kidolgozott típus-applikációk, melyek a Zoho eszközeivel készültek és a Zoho szerverein működnek, tehát a Zoho által biztosított szoftverszolgáltatások.

Ezek az applikációk azt tudják, egészen pontosan azt tudhatják, amire Ön vállalkozásában szükség van - se többet, se kevesebbet. 

Ez úgy lehetséges, hogy a Zoho a felhőben működő, nagyon korszerű, "app készítő app" szisztémákat kínál, amellyel bárki készíthet magának nyilvántartási, ügyviteli, feladatkezelési, vagy más vállalkozási alkalmazást, amely az adott Zoho platformon fut.
FelhőNet (magyar Zoho partner) több éves elemző és előkészítő munkát követően kidolgozta a magyar vállalkozások számára optimalizált, a Zoho "app készítő app" platformjain alapuló típus-változatokat, típus-applikációkat.
Ezek jellemzője, hogy az alapvető funkciókat minden esetben tartalmazzák, egyszerű felépítésű (természetesen magyar nyelvű) kezelői felülettel rendelkeznek, amelyet csaknem olyan könnyű tovább bővíteni (vagy egyszerűsíteni), mint egy Excel táblában új oszlopokat felvenni.
Több fajta típus-applikációt dolgoztunk ki cégméret, működési jelleg, és igényességi szint szerint is.
Fokozatosan egyre részletesebb információkat fog találni ezekről ezen a honlapon, a YouTube csatornánkon, illetve Facebook oldalunkon.