Zoho CRM és ügyvitel
Vállalkozási applikációk Zoho platformon
 

 

 


 

A FelhőNet Bt 2000 óta működő mikrovállalkozás

Vállalkozási filozófiánk, hogy nem kell a dolgokat nulláról kitalálni, viszont az innováció, a folyamatos megújulási képesség nélkülözhetetlen. 

Webkettes vállalkozásként működünk, külön irodát nem tartunk fent, a munkatársak otthonról, távolról, néha az ügyfélnél végzik munkájukat.

Minden informatikai és kommunikációs eszközünk felhő alapú, a bemutatókat, oktatást, tréninget is tipikusan internetes eszközökkel valósítjuk meg.

Cégprofil

A magyar KKV-k felhő és mobiltelefon alapú működéséhez kínálunk módszertani tudást, szolgáltatásokat, támogatást. 

A közreműködésünkkel létrejövő felhőszolgáltatási portfólió a Zoho termékeire épül - a Zoho hivatalos magyar partnere a FelhőNet.

A korábban Salesforce.com partnereként is megszerzett évtizedes kisvállalati CRM tapasztalat birtokában "saját fejlesztésű", a magyar piac igényei szerint kialakított szolgáltatási csomagokat is kínálunk.

Ezek alapvető komponense tipikusan a Zoho CRM, amelyet azonban jelentősen átalakítunk, illetve további szolgáltatásokkal egészítjük ki - mindezt pedig tovább finomítjuk az ügyfél egyedi igényei szerint.

Ezeknek a FelhőNet csomagoknak szerves része a bevezetést és a kezdeti használatot segítő oktatási anyagok, opcionálisan pedig további igény szerinti támogatás.

Munkatársak

Lelekács Sándor
Alapító beltag, ügyvezető, Zoho CRM szakértő


Sándor személyesen viszi végig a legtöbb CRM, illetve bevezetési projektet, amely gyakran egy-két  webes távsegítségből áll mindössze.
Emellett ő fejleszti a különféle FelhőNet csomagokat, módszertani anyagokat.Lelekács Zoltán
Alapító kültag 

programozó matematikusi végzettséggel 

főállásban az eSpirit informatikai cég szakmai igazgatója


Zoltán igény esetén Zoho programozást, integrációt végez vagy irányít, nagyszabású projektek során segít a menedzselésben.Bányai Balázs

külső projekt munkatárs

Minősített Google Adwords szakértő és Google Partner,

szélesebb szakterülete az infomarketing, önálló vállalkozó

Balázs az online marketing valódi, mérhető értékeket teremtő szakértője - amúgy a Zoho CRM-nek is nagyon jó ismerője.
Ezt a rendkívül mély és szerteágazó tudást viszi bele azokba a projektekbe, ahol ez a szint a megrendelő elvárása.