Zoho CRM és ügyvitel
Vállalkozási applikációk Zoho platformon
 

Támogatás

 

A Zoho Felhő kifejezetten a magyar vállalkozások számára dedikáltan kínálja a Zoho számos szolgáltatását, melyekhez több formában is elérhető magyar nyelvű támogatás.

A FelhőNet a támogatásokat is alapvetően online formában nyújtja.
A Zoho Felhő YouTube csatornájára folyamatosan kerülnek fel ingyenes oktatási videók.
Ezek között nem csak a konkrét szolgáltatásokkal kapcsolatos oktatási anyagok vannak, hanem alapismeretek is a felhőről, az online ügyfélszerzésről, a hagyományos (offline) és online (internet, mobil, közösségi) üzletvitelről.

Online támogatási formák:
  • ingyenes YouTube oktató videók
  • fizetős online oktatási anyagok
  • online konzultációk
  • távoli testre szabás
  • távsegítség
  • webinárium

Személyes konzultáció minden esetben fizetős, azonban előtte ingyenes webkonzultációt biztosítunk.

Mivel az általunk kínált szolgáltatások mind felhő alapúak, ezért csak egészen kivételes esetben indokolt, hogy az ügyfélnél személyesen megjelenve végezzünk el bármilyen munkafázist.

 

Garanciák

 

A Zoho Felhő szolgáltatásait minden esetben a Zoho nyújtja, a rendelkezésre állást, a működési biztonságot is a Zoho garantálja - piaci pozíciójának megfelelően, világszínvonalon.

Külön monitorozó szolgáltatás valós időben és tételesen mutatja az egyes szolgáltatások állapotát, illetve az esetlegesen történt rendellenességeket.

Garanciák a FelhőNet által végzett távmunkára, óradíjas szolgáltatásokra.

Minden webkonzultációról, távképernyős munkavégzésről videofelvétel készül, amelyet megosztunk az Ügyféllel, ez a teljesítés alapdokumentuma.
Szintén videofelvétel készül a távmunkában végzett, valamilyen konkrét kialakítást, kivitelezést jelentő munkafázisról.

Nem készül videofelvétel a programozásról (kódírásról), azonban a Zoho rendszereiben készített kódhoz az Ügyfél hozzáfér - továbbá a lényeg nem maga a kód, hanem a kód által megvalósított funkció, annak működőképessége.

Értelemszerűen nem készül videofelvétel a kreatív, ötletkeresés jellegű tevékenységekről.