Zoho CRM
értékesítőknek és vállalkozásoknak

A Zoho bemutatása

 
 

A Zoho a felhő alapú szoftverszolgáltatások

egyik piacvezetője

A Zoho Corporation a szoftverszolgáltatások (SaaS) nemzetközi piacának egyik ismert és rangos szereplője, valamint már felhős platform-szolgáltató is (PaaS).

A kis és közepes cégekre szakosodott, ebben a szegmensben piacvezető.

Teljes mértékben indiai cég - bár központja az USA-ban van.

A világ számos pontján vannak adatközpontjai, a magyar felhasználókat az EU (Hollandia és Írország) adatközpontok szolgálják ki.

A Zoho legfontosabb paraméterei:

  • 15 millió felhasználó
  • 120 országban van jelen
  • 3,500 alkalmazott
  • 30+ felhő és mobil alapú szoftverszolgáltatás

Teljes vállalkozásirányítási szoftver-portfólió a felhőben

A Zoho egyik különleges jellemzője, hogy a vállalkozások működéséhez tipikusan szükséges szoftverek, informatikai megoldások teljes skáláját kínálja a felhőben, melyeket egyetlen azonosítóval/belépéssel el lehet érni. Ezek egyre jelentősebb része elérhető magyarul, illetve magyar támogatással.

Önállóan is működő szoftverek rendszerbe integrálva

Az egyes dedikált szoftverszolgáltatások használhatóak önállóan egy-egy célra is, de a legfontosabb üzleti - és irodai - szoftverekből már egy teljesen integrált, felhő alapú vállalkozásirányítási rendszer is kialakítható. 

Van lehetőség az egyes szoftverszolgáltatások már meglévő IT infrastruktúrába történő integrálására is.

Havidíjas (prepaid) fizetési szisztéma

Minden szoftverszolgáltatás díjazása használat alapú, bármikor bővíthető vagy szűkíthető a használt licencek köre, a mindenkori igényekhez igazíthatóan.

Az árak nagyon versenyképesek a magyar vállalkozások számára is.  Éves fizetés esetén alacsonyabbak a díjak. Megjelentek már különféle kombinált licenc-csomagok is, melyekben egyetlen előfizetéssel több szolgáltatást érünk el - még kedvezőbb árfekvésben.

Fejlett támogatási háttér

A Zoho közvetlenül angol nyelven nyújt folyamatos támogatást előfizetőinek telefonon, emailben, vagy webes hibabejelentéssel, sőt egyre több esetben online cseten is.

Magyar nyelven a FelhőNet nyújt támogatást tipikusan azokhoz a Zoho termékekhez, melyek magyar nyelven is elérhetőek, illetve szerepelnek a FelhőNet választékában.