Zoho CRM és ügyvitel
Vállalkozási applikációk Zoho platformon
 

A Zoho bemutatása

 

A Zoho Corporation felhő alapú szoftverszolgáltatásokat és ezekhez tartozó mobil applikációkat nyújt a világ vállalkozásainak. Kínálatában gyakorlatilag minden olyan szoftver, illetve informatikai szolgáltatás megtalálható, amelyre egy vállalkozásnak szüksége lehet.
Ezek az applikációk önállóan is használhatók, de az egyes szoftverszolgáltatások össze vannak kapcsolva egymással, egyetlen fiókon belül integrált rendszerként működnek.

A Zoho a nemzetközi online informatikai szakma egyik élvonalbeli szereplője,  indiai szoftverszolgáltató cég.
Bármelyik Zoho szolgáltatásra regisztrálva olyan Zoho fiókhoz jutunk a felhőben, melyben több mint 40 vállalkozási, illetve irodai szoftver megtalálható.
Ezekhez szinte kivétel nélkül tartozik mobil app is, melyek az Android és az iPhone piacterein érhetők el.
A szoftverszolgáltatások a magyar vállalkozások számára is kedvező havidíjakért vehetők igénybe, illetve néhány esetben az ingyenes licenccel is ténylegesen hasznos szolgáltatások érhetők el.

Tetszőlegesen lehet válogatni a használni kívánt szolgáltatások között, mindig az aktuális igények/lehetőségek szerinti licenceket választva.

Minden szoftverszolgáltatás díjazása használat alapú, bármikor bővíthető vagy szűkíthető a használt licencek köre, a mindenkori igényekhez igazíthatóan.
Az árak versenyképesek a magyar vállalkozások számára is.  Éves fizetés esetén alacsonyabbak a díjak. Megjelentek már különféle kombinált licenc-csomagok is, melyekben egyetlen előfizetéssel több szolgáltatást érünk el - még kedvezőbb árfekvésben.

A Zoho szolgáltatásaiból végtelen variációban állíthatunk össze komplett rendszereket - ebben a Zoho egyes nemzetközi partnerei akár nagyobb tapasztalattal is rendelkezhetnek, mint maga a Zoho, amely a tényleges szoftverszolgáltatásokat nyújtja.
A Zoho kínálati palettáján továbbra is a Zoho CRM az egyik legjelentősebb szolgáltatás, amely immár ERP képességekkel is rendelkezik illetve felruházható, illetve teljesen egyedi rendszerek készítésére alkalmas, programozható szoftver-platform.

Egyedülálló lehetőség az igényesebb hazai kisvállalkozások számára a Zoho ONE, amely csaknem az összes Zoho szolgáltatást töredékáron tartalmazza.
Hasonlóan komplex kisvállalati szoftverszolgáltatási szisztéma jelenleg alig-alig létezik a magyar vállalkozások számára - ilyen árfekvésben pedig egyáltalán nem.
Bár a Zoho még nagyságrendekkel kisebb, mint az iparág óriásai, legfőbb versenytársának már elsősorban a Microsoftot tartja.

A Zoho nagyságrendjét érzékeltető paraméterek:

  • 40+ millió felhasználó
  • 180+ országban van jelen
  • 6000+ alkalmazott
  • 40+ felhő és mobil alapú szoftverszolgáltatás
  • 20+ éve stabil növekedés, külső befektetők nélkül

A Zoho a világ számos pontján üzemeltet adatközpontokat, a magyar felhasználókat az EU (Hollandia és Írország) adatközpontok szolgálják ki, 100%-os GDPR megfelelőséggel.